Леся Кравецька – кулінарний блогер, фуд-фотограф. Кулінарний стаж – понад 30 років.

Леся Кравецька (11 лютого 1970 року) – кулінарний блогер, фуд-фотограф. Кулінарний стаж – понад 30 років. Вже майже 8 років виставляє свої роботи на популярному українському сайті, а також пише для відомих сайтів і журналів. За цей час Леся Кравецька поділилася з усіма секретами приготування більше тисячі різноманітних страв.

Готувати письменниця любила з дитинства, особливо випічку. Авторка розповідає, що дуже добре пам’ятає свої емоції, коли самостійно у третьому класі приготувала своє перше печиво «Оленячі ріжки». Тоді вона спеціально вибрала час, коли нікого не було вдома, бо хотіла відчути усю магію перетворення звичайнісіньких продуктів на смачне печиво, і все вдалося з першого разу.

Леся Кравецька цікавиться старовинними і призабутими рецептами української кухні, але також відкрита до усього нового, не боїться експериментувати, використовуючи сезонні і локальні продукти свого краю. Дуже любить готувати особливу випічку західної України — пляцки. Створила досить багато авторських пляцків, серед яких особливо популярними стали «Ранкова роса», «Три бажання» та «Горіхове тріо».

Немає товарів для показу у автора.